“Salsin-helgenen” Lee Myung-joo (33) har vekket Incheon Uniteds angrepsrekke. Incheon United har klaget over sine målproblemer siden forrige sesong. De scoret bare 46 mål på 38 kamper i fjor. Det var det laveste antallet blant de seks lagene i Final A. Dette året er ikke annerledes. På 17 kamper i Hana One Q K League 1 2023 har de bare scoret 19 mål.메이저놀이터

Tidevannet har snudd. Incheon har scoret sju mål på de fire siste kampene. I de to første kampene scoret de fire mål på rad. Det er verdt å merke seg at de offensive ressursene i angrepsrekka har scoret flere mål. Kim Bo-seop scoret sitt første og andre mål for sesongen mot Daejeon Hani Citizen den 4. september. Mpoku, som startet på topp, scoret også. Det var hans første mål på tre måneder siden 4. mars mot Daejeon. Den 7. mars, mot FC Seoul, fikk Gerso “målsmak”. Det hadde gått mer enn tre måneder siden han scoret mot Jeju United 12. mars.

Bak målene til Incheons frontangripere står Lee Myung-joo. Lee er en allsidig spiller som kan spille både som offensiv og defensiv midtbanespiller. Hun bruker teknikken sin og det gode overblikket til å lede an i angrepet. Faktisk fikk hun straffe mot Daejeon den 4. da hun felte en motstander. Mot Seoul den 7. spilte han en nøkkelrolle i åpningsmålet da han vant en fysisk kamp med motstanderens forsvar for å beholde ballen. Ballen som Lee Myung-joo reddet, gikk via Min Kyung-hyun og Kim Bo-seop og ble avsluttet av Gerso.

Hans rolle er ikke begrenset til angrep. Lee Myung-joo har også spilt som defensiv midtbanespiller i det siste. Han har vært aktivt involvert i forsvarsspillet ved å hjelpe backtrioen Oh Ban-seok, Kwon Han-jin og Kim Yeon-soo. Hans proaktive bevegelser skinner gjennom på begge sider av ballen.

“Vi har sluppet inn mange mål denne sesongen, sier Lee Myung-joo. Treneren og trenerteamet ba meg om å legge mer vekt på forsvarsspillet. Jeg tror det fungerte bra, for vi var solide defensivt og hadde raske spillere foran oss. Jeg jobbet hardt i min posisjon og gjorde jobben min. Jeg synes alle gjorde jobben sin, sier han. Jeg hadde litt fri i begynnelsen av sesongen på grunn av en skade. Jeg skal prøve å jobbe litt hardere med angrep og forsvar. Når (Shin) Jin-ho kommer tilbake fra skade, blir midtbanen vår mer solid. Hvis vi spiller bra, vil vi kunne spille i en bedre atmosfære.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *