Kiwoom Heroes revansjerte sitt forrige tap med et tilbakevendt ess.

Kiwoom vant 5-2 over KT Wiz i 2023 Shinhan Bank SOL KBO-ligaen på KT Wiz Park i Suwon tirsdag.

Startkaster Ahn Woo-jin, som var tilbake etter pausen, spilte sju omganger med fem slag, ni strikeouts og én run, og vant dermed sin fjerde seier for sesongen. Bullpen med Kim Jae-woong (ett poeng på én omgang) og Lim Chang-min (én omgang uten poeng) sikret seieren. Lim fikk sin femte redning for sesongen.

På banen slo Kim Hye-sung sin tredje home run for sesongen, en grand slam. Lee Ji-young fortsatte å slå med tre treff. Lee Jung-hoo forlenget treffrekken sin til 13 kamper.안전놀이터

KTs seiersrekke på seks kamper ble stoppet med tapet. Startkaster Lee Sun-woo gikk på et tap etter å ha sluppet inn fem runs på ni treff (ett homerun), to walkouts og tre strikeouts på fem omganger. Lee Ho-yeon slo flere treff, men klarte ikke å forhindre at laget tapte.

Kiwoom fylte basene i den andre omgangen etter at Lee Ji-young slo en singel, Lim Byung-wook fikk en walk og Kim Hwijip slo en singel. Lee Hyung-jong ble slått ut, men Kim Jun-wan sørget for det avgjørende poenget med en push-single, og Kim Hye-sung slo en grand slam og avgjorde kampen.

KT reduserte i femte omgang da Ahn Chi-young slo en singel og Jang Jun-won fulgte opp med en RBI-dobbel. I åttende omgang sørget et dårlig forsvarsspill av venstrefeltspiller Lim Byung-wook for at Kim Min-hyuk nådde en dobbel, og Hwang Jae-gyun slo en singel og satte løpere på første og tredje. Moon Sang-chul slo en sacrifice fly for å score enda et poeng. De klarte imidlertid ikke å komme seg videre og tapte kampen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *