Inter Milan-trener Simone Inzaghi har utarbeidet en hemmelig plan for å stoppe “monsterangriperen” Elling Holland.

Inter Milan møter Manchester City i finalen i UEFA Champions League 2022/23 på Ataturk Stadium i Istanbul, Tyrkia, 11. november kl. 16.00.

I forkant av oppgjøret som skal avgjøre hvem som er den beste klubben i Europa denne sesongen, deltok Inzaghi på en pressekonferanse tirsdag.메이저사이트

Under pressekonferansen snakket Inzaghi om Citys førstevalg, “monsterangriperen” Holland. Holland har vært Citys toppscorer denne sesongen med 52 mål i alle turneringer.

Han vant Premier Leagues Golden Boot etter å ha scoret 36 mål bare i ligaen, og han har scoret 12 mål i Champions League så langt og tatt City til finalen.

Med spillere som Mohamed Salah (åtte mål – Liverpool) og Kylian Mbappe (åtte mål – PSG) ute av turneringen, er han de facto Champions League-toppscorer denne sesongen.

Med Inter Milan på jakt etter å vinne Champions League for første gang på 13 år siden 2009/10, er det viktig at de holder ham i sjakk for enhver pris, og Inzaghi har en plan klar.

“Vi har forberedt noe for å stoppe ham, sier Inzaghi.

“Jeg har noe i tankene, men det krever at hele laget mobiliserer”, sier Inzaghi og forklarer at “det er opp til dem å stoppe ikke bare Holland, men alle City-spillerne”.

“Vi vet at vi skal spille mot verdens beste lag, men vi vil gi alt for å vinne, sier han.

“Vi må vise all den kampen, viljen og innstillingen vi har for å få det resultatet vi ønsker, legger han til.

City har allerede vunnet Premier League og FA-cupen og sikter mot “trippelen”. Hvis de også vinner Champions League, blir de den første engelske klubben som oppnår trippelen siden Manchester United i 1998/99.

Mange fans og eksperter spår at City, som har vært dominerende i alle turneringer denne sesongen, enkelt vil slå ut Inter Milan og bli kronet til mestere, men det finnes et kjent ordtak i sport: “Ballen er rund”.

Inter Milan, som er like desperate etter å vinne Champions League som City, vil være spente på å se om planen deres for dagen gir uttelling og om de kan snu oddsen på hodet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *