San Diego Padres’ pitcher Darvish Yu har nådd 100 seire i sin karriere i Major League Baseball.

Darvish startet kampen mot Colorado Rockies på Coors Field i Denver, Colorado, tirsdag (10. juni) og kastet 5 1/3 omgang og slapp inn fire runs på fem treff med fire walkouts og seks strikeouts. Han tok sin femte seier for sesongen og nådde dermed 100 seire i karrieren.

Darvish, som har slitt litt denne sesongen med en 5-4-statistikk og en ERA på 4,30 på 12 kamper (69 innings), fikk litt hjelp av balltreet på Coors Field, som ofte omtales som en pitcherkirkegård. Darvish kastet 100 kast, inkludert en sinker (26), slider (22), cutter (18), four-seam (13), sweeper (10), splitter (8), knuckleball (2) og curve (1). Hans fastball nådde en toppfart på 156,1 km/t (97 miles per time).토토사이트

Ifølge MLB.com: “Denne kvelden klarte San Diego å legge sesongens første problemer bak seg. Fem forskjellige slagmenn slo homeruns, og veteranen Darvish vant sin 100. seier i karrieren”, skriver MLB.com om San Diegos 9-6-seier.

Om å nå 100 seire sa Darvish: “Det betyr mye. Det betyr mye for meg at jeg har vært i stand til å kjempe sammen med lagkameratene mine for så mange seire”, sa Darvish da han nådde milepælen.

Hovedtrener Bob Melvin sa: “Det er fantastisk. Det er en fin liten fjær. Han har mange fjær i hatten, men 100 seire er et kult tall for en kaster som har kastet mye i Japan. Han er en god kaster både i USA og Japan. Jeg vet at han ikke kommer til å stoppe ved 100 seire”, sa han og gratulerte Darvish med hans 100. seier.

Bare tre asiatiske kastere har vunnet 100 kamper i Major League Baseball. Darvish er den tredje asiatiske kasteren som når 100 seire, etter Chan Ho Park (124), som har rekorden for flest seire av en asiatisk kaster, og Hideo Nomo (123), som regnes som en av de beste kasterne i Japan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *